„Добрий ранок – Ваш сніданок!“

Користь сніданку просто безумовна, а тому, пропускати цей прийом їжі не рекомендовано! Саме під час сніданку наш організм починає запускатись на повну та відчувати прилив енергії. Саме тому, ви повинні дбати тільки про корисні продукти, які містять багато вітамінів та поживних речовин. Ідеальним варіантом поєднання користі та апетитного вигляду буде канапе під назвою  „Добрий ранок – Ваш сніданок!“. Такий сніданок забере у вас декілька хвилин та зможе задовільнити ваші смакові рецептори на всі сто! Канапе складається з корисного авокадо, білого хліба, курячого яйця та насіння чіа. Давайте приступимо до детальних кроків!

канапе рецепт

Для приготування цього смачного канапе вам знадобиться така кількість інгредієнтів:

– куряче яйце середнього розміру

– авокадо „Хаас“ середнього розміру ( тільки половинка)

– 2 шматки білого хліба

– насіння чіа ( до 50- ти грамі)

Час приготування- до 10-ти хвилин

Дана кількість інгредієнтів розрахована тільки до 2 осіб

канапе інгредієнти

Покроковий рецепт та поради від нас.

Крок 1.

Щоб раціонально розпочати наше приготування, потрібно зварити яйце. Для цього вам потрібно помістити його у кип’ячену воду, додати солі та ретельно перемішати ( це допоможе прискорити та покращити процес очищення).  Варіть яйце близько 7-8 хвилин, щоб жовток всередині  став не повністю густим, а злегка наче „вологим“.

ситне канапе

Потім очистьте яйце від шкаралупи та розріжте його навпіл.

Крок 2.

Візьміть авокадо та промийте його у воді. Після цього, витріть зайву вологу та надріжте плід довкола. Покрутіть у протилежні сторони та розділіть овоч. діставши кістку. Тепер візьміть одну частинку авокадо та розімніть її за допомогою виделки у пюре, добавляючи трішки солі та перцю.

апетитне канапе

За бажанням, ви можете також добавити оливкову олію. Не забудьте все ретельно перемішати, щоб у нас вийшла однорідна, кашоподібна маса.

корисне канапе

Крок 3.

Візьміть білий хліб та відріжте 2 шматки. Обирайте тільки свіжий продукт, адже від нього також буде залежати смак закуски. 

канапе приготування

Крок 4.

Підготуйте насіння чіа та відсипте зазначену кількість у окрему маленьку посудину. Чіа багате полінасиченими жирними кислотами, які допомагають нашому організму якісно функціонувати. Завдяки вмісту Омега 3 в насінні, можна запобігти запальні процеси, відновити роботу гормонального фону і покращити зір! Тому, додавши це насіння собі у салат, ви точно збагатите його поживними речовинами. Дякую!

смачне канапе

Крок 5.

Тепер, коли всі наші інгредієнти нарізані та підготовлені, вам потрібно приступити до фінального оформлення канапе.

гніжне канапе

Для цього візьміть шматки хліба, змастіть їх масою з авокадо, а зверху поставте яйця.  Потім посипте все насінням чіа та насолоджуйтесь результатом! Дуже апетитне, ситне та ніжне канапе готове для вашого ідеального сніданку. Смачного!

просте канапе

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert