Закуска „Ранкове задоволення“

Як ранок почнеш – так і пройде увесь день! Саме тому, дуже вадливо не пропускати сніданки, а ще вадливіше робити їх корисними та яскравими, які задаватимуть настрій на весь день! Наша закуска під назвою „Ранкове задоволення“ ідеально підходить для поживного сніданку і може підійти навіть для перекусу протягом дня. Ця смачна та оригінальна закуска складається з апетитних шматочків курячої грудки, корисної та хрусткої моркви , хліба для тостів, смачного курячого яйця, французької гірчиці та спецій за смаком. Тому, приготувавши цю закуску ви збагатите свій сніданок ситністю та користю! 

закуска рецепт

Для приготування закуски „Ранкове задоволення“ вам потрібні такі інгредієнти:

 – куряча грудка ( близько 150 грамів)

– морква середнього розміру ( 1 штука)

– яйце куряче середнього розміру ( 1 штука)

– хліб для тостів ( 2 шматки)

– французька гірчиця ( 50 грамів)

– сіль та перець за смаком

закуска інгредієнти

Час приготування – до 15-ти хвилин

Кількість порцій -2 

Покроковий рецепт та рекомендації

Крок 1.

Спочатку потрібно підготувати курячу грудку. Для цього потрібно добре промити її під водою, потім відрізати тонкий шар плівки з жиром та порізати курку на шматки. Після цього, злегка посоліть та поперчіть шматки. Розігрійте оливкову олію на сковороді та добавте туди шматки філе. Смажте курку близько 10-ти хвилин, при цьому помішуючи її. Як тільки ви помітите рум’яну скоринку на поверхні курки – все готово!

закуска приготування

Крок 2.

Тепер приступаємо для яйця, воно у даному рецепті буде досить нестандартним. Поставте сковорідку на середній вогонь, а зверху додаємо трішки оливкової олії і даємо трохи розігрітися. Далі розбиваємо туди одне яйце. Злегка посоліть все. Смажте куряче яйце на сковороді, а  потім візьміть лопатку і переверніть яйце на іншу сторону. Тобто ви просто смажите яйце як зазвичай, однак на цього разу обсмажувати потрібно не з одного боку, а з двох. Загалом, стільки ж за часом потрібно смажити і іншу сторону. Потрібно при цьому трохи пересувати лопаткою саму яєшню, щоб вона не пригорала до сковороди

апетитна закуска

Крок 3.

Тепер, добре промийте моркву від бруду, після цього зішкрябайте верхній шар овоча та поріжте її на тонкі шматки.

смачна закуска

Крок 4.

А зараз, ми підходимо до фінального етапу. Візьміть шматки хліба та помістіть їх на розігріту на великому вогні сковороду. Просмажте тости з обох сторін до рум’яної кірочки.

поживна закуска

Після цього, викладіть тости на дерев’яну дошку, змастіть їх французькою гірчицею, помістіть на них шматки курки, тонкі шматки моркви і  добавте зверху смажене яйце пашот. Додатково задекоруйте подачу та зробіть її оригінальнішою, виклавши шматки моркви довкола і добавивши на них трішки гірчиці. От і все, дуже поживна та оригінальна закуска готова до подачі! Смачного!

оригінальна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert