Канапе „Добрий ранок“

Сніданок – напевно, найголовніший прийом їжі, адже саме він запускає наш організм, надає йому енергію та підживлює корисними речовинами. Тому ми не радимо вам пропускати цей чудовий ранішній прийом і поставитись до нього відповідально, адже від того, що ви з’їсте зранку, залежатиме ваше почуття протягом дня. Корисні сніданки вартують вашої уваги, тому ми рекомендуємо спробувати наш сьогоднішній рецепт канапе під назвою  «Добрий ранок», який запустить ваш організм і наситить його всіма необхідними елементами! 
Канапе складається з ніжного авокадо, свіжого хлібчика, вишуканих креветок, оливкової олії та соку лимона. Приготуйте ці апетитні та ситні канапе і вони будуть одними з улюблених страв для вашого сніданку! 

канапе рецепт

Для приготування канапе вам потрібна така кількість інгредієнтів: 
– авокадо середнього розміру ( половина) 
– креветки королівські ( 3 штуки) 
– хліб ( 3 шматки)
– оливкова олія (1 столова ложка)
– сік лимону (1 чайна ложка)
– сіль за смаком

канапе приготування
Час приготування – 10 хвилин 
Кількість канапе – 3

Покроковий рецепт та рекомендації 
Крок 1.
Розпочніть приготування з підготовки креветок. Спочатку очистьте морських жителів від панцера, голови хвостика та лапок. Потім опустіть креветки у киплячу воду. Як тільки ви помітите яскраво-рожевий відтінок креветок і побачите, що вони почнуть спливати на поверхню – вимикайте вогонь. Невеликі креветки потрібно варити не більше 2 хвилин. Наші креветки більшого розміру, тому вони варяться приблизно 5-7 хвилин, в залежності від розміру. Білок, який є у м’ясі креветок бере участь не тільки в процесах нарощування м’язової маси, а й у формуванні волокон колагену. Це означає, що ці молюски також сприяють підтримці молодості шкіри.

поживне канапе
Крок 2. 
Авокадо сполосніть у воді, потім обсушіть паперовим рушником та розріжте навпіл. Вийміть кістку та відставте одну частину в сторону. Іншу очистьте від шкірки та подрібніть на маленькі кубики.

смачне канапе

Після цього, добавте у посудину з авокадо столову ложку оливкової олії, потім чайну ложку соку лимона та посоліть за смаком. Злегка взбийте все блендером, щоб у вас вийшла кремоподібна основа.

апетитне канапе

Крок 3.

Підготуйте 3 шматки хліба. Краще обирати саме житній хліб, або ж хліб з висівками. Так ви додатково отримуватимете користь та не нашкодите фігурі.

ситне канапе

Крок 4.

Переконайтесь, що всі продукти на місці і починайте формування канапе.

корисне канапе

Крок 5.

Візьміть хліб та змастіть його кремоподібним авокадо, покладіть зверху креветку та за бажанням можете прикрасити все листям петрушки, або ж будь-якою іншою зеленню. Все надзвичайно просто! Дуже яскраве, корисне та ситне канапе готове на сніданок. Смакуйте на здоров’я!

яскраве канапе

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert