Канапе „На глибині моря“

Як приготувати канапе знає кожна господиня, цей процес під силу навіть не досвідченим початківцям, які можуть створити нічим не гірший кулінарний шедевр, ніж визнані генії кулінарії. Готувати маленькі закуски – захоплюючий процес, який потребує не уміння, а швидше всього фантазії. Маленькі, гарні бутерброди будуть доречні на святковому столі, вони підходять для закуски алкогольних напоїв. В рецепти входять морепродукти, сир, оливки, м’ясо, фрукти і звичайно хліб, як основа. Смачна, оригінально оформлена закуска завжди швидко минається за обіднім столом. Пропонуємо приготувати вам смачні, корисні, вишукані, оригінальні канапе зі шпротами.

закуска зі шпротами

Вам будуть потрібні такі продукти:

Шпроти в олії – 200 грамів

Сир плавлений – 1 штука

Хліб житній – 2 шматки

Огірок свіжий – 1 штука

Петрушка зелень – 1 пучок

Салат Латук – 1 пучок.

закуска рецепт

Корисні властивості інгредієнтів. Шпроти в олії це маленькі рибки родини оселедцевих, їх піддають копченню, а потім консервують в олії. Корисно їх вживати в їжу для покращення роботи мозку, для зміцнення судин, для того щоб вивести зайвий холестерин з організму. В рибі присутній кальцій, калій, фосфор. Огірок свіжий – це низькокалорійний продукт, який приносить багато користі, в ньому є багато води та мало вуглеводів і білків. Корисні вони тим, хто має проблеми із кишківником, хто турбується за свої серце та нирки. Калорій у листі салату дуже мало, а ось вітамінів і мікроелементів дуже багато. В ньому міститься багато кальцію, калію, магнію, фосфору. Латук корисний при поганому сні, прискорює процес травлення, покращує апетит, виводить з організму солі. Салат є універсальним продуктом, який приносить користь всім. У петрушці велика кількість вітамінів А, С, К, вона корисна для згортання крові, для зміцнення кісток, для здоров’я очей.

Етапи приготування:

1. Спочатку потрібно нарізати хліб у вигляді кружечків, це можна зробити спеціальною формою, або малою склянкою.

закуска смачна

2. Тепер натріть на дрібній терці плавлений сир.

закуска оригінальна

3. Огірок помийте у воді, почистьте з двох боків, наріжте його вздовж на тоненькі шматочки.

закуска соковита

4. Латук промийте ретельно під протічною водою, дайте воді стекти.

закуска свіжа

5. Шпроти вийміть із тари, щоб стекла зайва олія. Обов’язково перевірте термін придатності продукту.

закуска калорійна

6. Візьміть тарілку на яку будете викладати канапе. Змастіть готові кружечки хліба натертим сиром, зверху викладіть гарно зложені огірки, тепер покладіть шпроти, канапе прикрасьте листочками петрушки (попередньо помивши її) та невеликими шматочками листя салату. Закуска готова. Смачного!

закуска готова

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert