„Просто та бюджетно“

Насправді, запросивши друзів до себе в гості, не зовсім обов’язково накривати цілий стіл та готувати найвишуканіші страви. Для справжніх друзів головне саме увага, тому підібрати можна навіть найпростіші та найбюджетніші продукти, але з нашою допомогою, отримати не менш ефектний вигляд та незабутній смак. Наш фаворит для таких випадків – закуски. Сьогоднішня закуска під назвою « Просто та бюджетно» саме підходить під вище перелічені ознаки. Вона складається з декількох шматочків хліба, вареного курячого яйця, ароматного кропу, ситної ковбаски салямі та ніжного майонезу. Мерщій поспішайте та приготуйте цю дуже смачну та ситну закуску, поки гості ще в дорозі.

закуска рецепт
Для приготування цієї поживної закуски вам потрібні такі інгредієнти: 
– декілька шматків ковбаси салямі ( приблизно 5-6)
– 2 шматки сірого хліба ( цільнозернового або житнього)
– маленький пучок кропу 
– куряче яйце середнього розміру ( 1 штука) 
– майонез ( 2 столові ложки) 

закуска інгредієнти

Час приготування – до 10-ти хвилин 
Кількість порцій – 4 штуки 

Покроковий рецепт та рекомендації 
Крок 1.
Візьміть куряче яйце та помістіть його у невеличку каструлю. Після цього залийте його холодною водою та помістіть на плиту. Доведіть все до кипіння. Коли вода закипить, закиньте чайну ложку солі та перемішайте. Зменьшіть газ та варіть яйце близько 8-ми хвилин. Коли час закінчиться, злийте гарячу воду та помістіть каструлю з яйцем під кран з холодною водою. Після цього охолодить все та з легкістю очистіть його.  Потім розріжте його на кільця.

ситна закуска

Крок 2.
Візьміть сірий хліб та відріжте тверду частину, залишивши тільки м‘якоть. Після цього виріжте з м‘якоті кільця. Розігрійте сковороду з антипригарним покриттям та помістіть на неї кільця хліба.

пікантна закуска

Злегка підсмажте поверхню так, щоб була хрустка скоринка. На це у вас піде приблизно 2 хвилини з однієї сторони.

апетитна закуска

Крок 3.
Пучок кропу промийте під водою, потім про мокніть паперовим рушником, щоб забрати лишню вологу. Далі помістіть зелень нв дошку для нарізання та подрібніть її.

оригінальна закуска

Крок 4.
Ковбасу салямі можна одразу купити в порізаному вигляді, так шматки будуть рівні та тонко порізані. Якщо ж ви не мате такої, тоді поріжте самостійно, використовуючи справді гострий ніж. Так ви отримаєте надтонкі  шматки ковбаси. Після цього, розріжте шматки ковбаси на смужки.

проста закуска

Крок 5.
Перевірте, чи не пропустили ви щось з інгредієнтів та приступайте до фінального етапу – формування самої закуски.

яскарва закуска

Тепер розпочніть формувати закуску. Для цього візьміть підсмажену грінку та змастіть її майонезом, після цього добавте зверху варене яйце, шматки ковбаси салямі та посипте кропом. Ось і все, ваша неймовірно смачна закуска готова до споживання. Обов‘язково спробуйте приготувати її та почастувати нею своїх гостей.

поживна закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert