Канапе „Засніжені вершини“

Здавалося б, у світі кулінарії так багато різноманітності, вже стільки всього перепробували, що вразити когось чимось новим практично неможливо. Однак не потрібно засмучуватись, а слід експериментувати. Погляньте, наприклад, на рецепт простих, проте оригінальних канапе «Засніжені вершини». смачні канапеПоєднання ніжного вершкового сиру, маслянистого лосося та перепелиних яєць – це своєрідна поживна бомба для вашого організму, яку Ви приготуєте за короткий час. Саме тому такі канапе зручно готувати, коли до Вас несподівано завітали з візитом. Отож, подбайте про необхідні продукти і вперед до нових відкриттів! Ось докладний рецепт та список потрібних інгредієнтів:

хліб вівсяний або житній

4 перепелині яйця

50 г філе лосося

100 г кисломолочного сиру

50 г сметани

кріп

оригінальні канапе

Розпочніть приготування із нарізання хліба. Для таких канапе доцільніше взяти не білий хліб, а коричневий. Тому Ви можете взяти вівсяний, чи житній хліб. Наріжте хліб тоненькими скибочками та викладіть на тарілку.

пікантна закуска

Потім потрібно приготувати своєрідний густий соус, яким Ви намазуватимете хліб зверху. Для цього Вам знадобиться кисломолочний сир, сметана та кріп.

смачна закуска

Помийте спочатку кріп під струменем води та подрібніть його за допомогою гострого ножа.

апетитні канапе

Далі візьміть потрібну кількість кисломолочного сиру, розм’якніть його за допомогою виделки, додайте до сиру сметану та подрібнений кріп і перемішайте до утворення однорідної суміші.

пікантна закуска

Візьміть філе лосося та поріжте на тоненькі смужки.

смачна закуска

Відваріть потрібну кількість перепелиних яєць, остудіть їх. Очищені яйця викладіть на тарілку.

канапе рецепт

Тепер сформуйте канапе. На хліб викладіть шматочки філе лосося.

вишукані канапе Зверху акуратно викладіть сирну приготовлену сирну масу. Для цього можна скористатися кондитерським мішком. Тоді сирну масу можна викласти у формі гірки.

ситні канапе Зверху на канапе викладіть відварені перепелині яйця вертикально, тоді вони матимуть вигляд засніжених гір. Тому така й назва у канапе. На завершення візьміть кілька гілочок кропу та прикрасьте канапе.

поживні канапе Апетитна, ситна закуска готова до споживання. Всього кілька хвилин, а який чудовий результат. Зауважте, що такі канапе ще й надзвичайно поживні. Лосось славиться високим вмістом білка та жирних кислот Омега-3. Перепелині яйця містять багато калію та заліза. Кисломолочний сир багатий на білок, вітаміни групи В, кальцій, магній, фосфор, які необхідні для нормального функціонування організму. Приготуйте канапе «Засніжені вершини», отримайте повний заряд сил та енергії.

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert