Закуска „Міні гамбургер“

Закуска- це дуже оригінальна та універсальна страва, яка не тільки втамує ваш голод, а й допоможе отримати естетичне задоволення. Зазвичай, закуски виглядають дуже ефектно, а інколи й нестандартно, тому одразу привертають увагу багатьох гостей. Якщо ви також хочете вразити своїх гостей , або ж близьких – спробуйте приготувати закуску під назвою “ Міні гамбургер“. Ця міні версія апетитного гамбургера не залишить байдужим нікого! Закуска складається з ситних маленьких котлеток, маленьких булочок, квашеного огірка, помідорок черрі, ароматного сиру, свіжого листя салату та ріпчастої цибулі.

закуск арецепт

Для приготування цієї ситної закуски вам потрібна така кількість інгредієнтів:

– булочки для бургерів маленькі ( 4-5 штук)

– огірок квашений середнього розміру ( 1 штука)

– помідори черрі ( 5 штук)

– сир твердий ( 150 грамів)

– фарш яловичини ( 150 грамів)

– листя салату ( невеликий пучок)

– ріпчаста цибуля середнього розміру ( 1 штука)

– кетчуп ( столова ложка)

– сіль та перець за смаком

Час приготування – 20 хвилин

Кількість порцій – 5 штук

закучка інгредієнти

Етапи приготування.

1. Візьміть фарш яловичини та посоліть і поперчіть його за смаком. Після цього, сформуйте м’ясо в“ міні-котлетки“. Розігрійте оливкову олію в сковороді та помістіть на неї котлетки. Смажте їх на середньому вогні до утворення золотистої скоринки. Загалом це займає приблизно 7-8 хвилин з обох сторін.

ситна закуска

2. Квашений огірок помістіть на дошку для нарізання та поріжте на дуже тонкі скибки. Використовуйте добре підгострений та тонкий ніж, щоб досягнути кращого результату.

поживна закуска

3. Булочки для бургера розріжте навпіл. Злегка підсушіть їх на сковроді з антипригарним покриттям, приблизно 2-3- хвилини. Цього буде достатньо для хрусткості булки.

апетитна закуска

4. Твердий сир помістіть на дошку для нарізання та поріжте на досить тонкі шматки.

яскрава закуска

5. Ретельно очистіть ріпчасту цибулю від лушпиння та сполосніть її під водою. Після цього наріжте овоч на тонкі кільця. Змочуйте ніж у холодній воді, щоб уникнути сліз.

закуска пригоутвання

6. Помідорки черрі добре промийте під протічною водою. після цього поріжте плоди навпіл. Якщо черрі справді свіжі та пружні – вони триматимуть свою форму і їхня м’якоть не розтікатиметься.

оригінальна закуска

7. На даному етапі перевірте, чи подрібнені всі потрібні інгредієнти. Якщо ви нічого не упустили – приступайте до фінального етапу.

вишукана закуска

8. Візьміть нижню частину булочки, помістіть на неї промите листя салату, потім викладіть апетитну котлетку, змастіть все кетчупом та викладіть кільця цибулі. Після цього, добавте помідорки черрі та шматки сиру. Поверх сиру викладіть квашений огірок. Накладіть зверху іншу половинку булки та зафіксуйте все зубочисткою.

яскрава закуска

Можете проявити креатив та вибрати оригінальні палички для фіксації, або зробіть їх самостійно. Наша оригінальна, яскрава та дуже поживна закуска готова до споживання!

проста закуска

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert