„Тортик на закуску“

Мабуть, торт „Наполеон“ люблять абсолютно всі. А чому б нам не спробувати приготувати схожий тортик, але не солодкий, а солений? Вас приємно здивує смак цієї чудової закуски – поєднання червоної рибки, огірка і вершкового сиру це просто, смачно і оригінально. Такий тортик прикрасить будь-який святковий стіл, а готується він всього лише пів години! Тому, не будемо гаяти час – переходимо до приготування.

закуска рецепт

Інгредієнти :

– 2 шматки чорного хліба (найкраще підійде житній)
– один великий огірок
– вершковий сир
– червона риба 
– кунжут (50 гр.)
– спеції за бажанням

закуска інгредієнти

Кількість порцій : 2

Час приготування : 30 хв.

Приготування

Крок 1.

Для початку підготуємо хліб для нашого тортику. Тут обираєте Ви – краще смакує піджарений хліб чи м’який? Щоб тортик був хрустким, радимо все ж таки трішки піджарити шматки хліба на оливковій олії до хрусткої, золотистої скоринки. За бажанням можете скористатися тостером.

закуска святкова

Крок 2.

Беремо вершковий сир і щедро змащуємо два шматочки хліба. Сир обирайте на Ваш смак – підійде абсолютно будь-який, можемо порадити Філадельфію або Альметте.

закуска корисна

Крок 3.

Тоді беремо червону рибу (форель, лосось або сьомгу) і ріжемо на маленькі, компактні кусочки. Перед тим як різати філе, зверніть увагу на його якість – свіжа риба має бути яскравого, однорідного кольору і мати білі прожилки. Акуратно кладемо рибу на хліб так, щоб вона рівномірно покривала наш бутерброд.

закуска проста

Крок 4.

Ретельно миємо свіжий огірок і ріжемо його пластинами – виходить дуже оригінально. Тоді накриваємо огірком обидва тости.

закуска швидка

Крок 5.

Ось ми і наближаємося до завершального етапу. Залишилося лише змастити „стінки“ нашого тортику сиром Філадельфія і посипати кунжутом. Готово! Оригінальна і смачна закуска готова до подачі. Такий варіант перекусу, крім того, є корисним – червона риба багата вітаміном D і є одним із найкращих джерел білку і амінокислот. Також в ній містяться калій і фосфор, які сповільнюють процеси старіння. Не останню роль в нашому рецепті відіграє і огірок. Свіжі плоди корисні при захворюваннях шлунку, а додавання огірку в свій раціон сприяє виведенню води з людського організму, покращує роботу нирок, серця та печінки. Бажаємо Вам смачного!

закуска смачна

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert